Omschrijvingen van vele personages in 'Deadpool'

En Colossus wordt gespeeld door een andere acteur.

Veel nieuwtjes rond de aanstaande Deadpool-film. Zo verscheen er een reeks personagebeschrijvingen online en is duidelijk dat het personage Colossus dit keer niet wordt ingevuld door acteur Daniel Cudmore. Als eerste de beschrijving van de personages in Deadpool.

Hieronder het overzicht dat verscheen op de website Casting24/7.

Ridge: Elke etniciteit, van vroege 30er tot vroege 50er. Groot, gespierd, gevaarlijk, gewelddadig, ijdel, onzeker en meer dan een beetje een lul.... maar met gevoel voor humor. Hij is geen psychopaat, hij is praktisch, maar moreel neutraal, hij geniet niet van het martelen van mensen, het kan hem gewoon niet schelen.

Lindsay: Elke etniciteit, in de 20, aantrekkelijk en werelds. Slim, stoer, mooi maar een beetje gebroken. Niets is ooit gemakkelijk voor haar geweest en ze ontwikkelde een dikke huid en een cynisch toekomstbeeld. Maar ze is geen slachtoffer. Ze heeft misschien geen leuk leven, ze houdt zich staande en doet wat ze nodig heeft om rond te komen. Ze heeft een geweldig gevoel voor humor, maar leunt zwaar op ironie en sarcasme.

Simon: Elke etniciteit, late 20er tot vroege 40er. Eigenzinnig, groot gevoel voor humor. Slim, grappig en zeker glad. Snelle prater, altijd op zoek naar een manier om geld te verdienen. Hij voorziet eerst in zichzelf, maar toont loyaliteit aan het eind van de dag.

Shirley: Afro-Amerikaanse, late 60er tot vroege 80er. Werelds, groot gevoel voor komische timing, sarcastisch, droog en grappig.

Kathy: Elke etniciteit, begin tot midden tienerjaren. klaar met de wereld, groot gevoel voor komische timing, sarcastisch, koddig gevoel voor humor.

Keren: Elke etniciteit, vroege 20er, late 30er. Serieus, groot, stoer.

Albert: Elke etniciteit, vroege 30er tot vroege 50er. Groot, gespierd, gevaarlijk.

Tevens stond bij ieder personage vermeld dat deze minimaal in drie films te zien zou moeten kunnen zijn.

Hieronder de Tweet van Cudmore, waarin hij bekendmaakt dat hij niet terugkeert als Colossus. Hij vervulde de bijrol in de films X2: X-Men United, X-Men: The Last Stand en X-Men: Days of Future Past.


Deadpool wordt geregisseerd door Tim Miller en de titelrol wordt gespeeld door Ryan Reynolds. Andere rollen zijn voor T.J. Miller, Ed Skrein en Gina Carano. Vanaf 11 februari 2016 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair