Verfilming 'The Last of Us' blijft behoorlijk trouw aan de game

Desalniettemin kunnen we enkele grote verschillen verwachten.

Toen Screen Gems vorig jaar een verfilming van het succesvolle computerspel The Last of Us aankondigde, hadden de fans geen flauw idee wat ze moesten verwachten. Inmiddels weten we dat Game of Thrones-ster Maisie Williams in beeld is voor de rol van Ellie, maar voor de rest kunnen we enkel raden naar de benadering van de makers. Nu heeft scenarist Neil Druckmann aangegeven dat de film behoorlijk trouw zal blijven aan de game, maar dat we nog steeds enkele grote verschillen mogen verwachten.

"Het gaat erg goed met de Last of Us-film. Er zijn enkele grote veranderingen, maar wat betreft de toon en de gedachte achter het verhaal zal de film behoorlijk trouw blijven aan de game."

The Last of Us speelt zich jaren na een dodelijke virusuitbraak af. Dat virus zorgt ervoor dat mensen in monsters veranderen. De overlevenden moeten vechten om hun bestaan. We volgen Joel, die het jonge meisje Ellie op een reis door de Verenigde Staten moet nemen. Zij heeft het in zich om de wereld te redden van de ziekte. Maar een reis door de Verenigde Staten is lang niet zo makkelijk als het lijkt: onderweg komen ze veel dodelijke vijanden tegen en moeten ze zware keuzes maken.

Druckmann heeft inmiddels de tweede versie van het script afgerond. Tot nu toe is er nog niets bevestigd m.b.t. de cast, een regisseur of een releasedatum.



NieuwsFilm

meest populair