Regisseur en slechterik op de korrel voor 'Aquaman'

Mogelijk neemt Karl Urban het op tegen Jason Momoa.

Na het aantrekken van een drietal voor X-Men: Apocalypse verscheen vrij snel daarna het gerucht dat Warner Bros. acteur Karl Urban (Dredd, 2012) wil hebben voor een belangrijke rol in Aquaman. Ook is er een nieuwe regisseur in beeld.

Ondanks dat niet duidelijk is om welke rol het zou gaan, vermoedt Latino Review dat het gaat om de rol van de villain. Urban zal echter wel zijn werk aan Star Trek 3 (2016) moeten afronden alvorens hij aan de slag kan met Aquaman.

Voor de belangrijkste plek achter de camera werd eerder Mud-regisseur Jeff Nichols genoemd. Nu wordt ook de naam van Noam Murro in verband gebracht met de regiestoel. De Israëlische filmmaker leverde in 2014 nog 300: Rise of an Empire op voor Warner Bros. en producent Zack Snyder.

In Aquaman, die op 27 juli 2018 op het witte doek moet verschijnen, wordt de hoofdrol vertolkt door Jason Momoa, bekend uit onder meer de serie Game of Thrones en de recente weerwolf-film Wolves. Momoa zal ook te zien zijn in de eerdere DC Cinematic Universe-titels Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) en The Justice League Part One (2017).



NieuwsFilm

meest populair