Black Widow terug voor 'Captain America: Civil War'

Regisseur Anthony en Joe Russo bevestigen haar aanwezigheid.

Het enige vrouwelijke Avengers-lid top op heden keert terug in het 2016 te verschijnen Captain America: Civil War. Het regieduo Anthony en Joe Russo bevestigde de aanwezigheid van Scarlett Johansson als Black Widow.

Tijdens een persbijeenkomst in Beijing zeiden de heren het volgende: "We zijn al bezig met de film sinds de vorige verleden jaar debuteerde. We zijn er dus al even mee bezig en we zijn blij hoe het tot op heden gaat. In Captain America 3 zien we Chris Evans. Scarlett Johansson keert terug en ook de Winter Soldier zullen we zien. Ook Robert Downey Jr. is te zien als Iron Man."

Voor Johansson zou het de vijfde keer zijn dat ze te zien is als Natasha Romanoff a.k.a. Black Widow. Ze debuteerde in Iron Man 2 (2010) en was vervolgens te zien in The Avengers (2012) en Captain America: The Winter Soldier (2014). Binnenkort trekt ze haar zwarte pakje weer aan voor Avengers: Age of Ultron.

Hiermee lijkt Civil War vol te zitten met belangrijke personages. Naast de eerder genoemde namen, hebben namelijk ook Anthony Mackie (The Falcon), Chadwick Boseman (Black Panther), Daniel Brühl (onbekende rol), Frank Grillo (Crossbones) en mogelijk Jeremy Renner (Hawkeye) rollen.

Captain America: Civil War komt over dik een jaar uit, op 11 mei 2016.



NieuwsFilm

meest populair