Scarlett Johansson niet helemaal tevreden met lichaam

Desondanks heeft ze zichzelf, sinds de geboorte van haar kind, hard in het zweet gewerkt om een strak buikje te krijgen.

Het bezitten van een hoop geld en faam trekt de juiste middelen aan om goed in je vel te zitten. Psychologisch of figuurlijk: iedereen worstelt daarmee. Zelfs filmactrice Scarlett Johansson (Don Jon, Captain America: The Winter Soldier) heeft onlangs aangegeven niet helemaal blij te zijn met haar lijf. Zo vertelt ze: "Het is een redelijk lichaam. Ik zou niet zeggen dat het echt bijzonder opmerkelijk is. Ik vind mijn dijen en buik tegenvallen."

Toen haar gevraagd werd wat ze van haar status als sekssymbool vond, zei ze: "Ik zet nooit een sexy gezicht op. Dus ik weet niet wat het betekent om verleidelijkheid te dragen." De 30-jaar oude Johansson beviel drie maanden geleden, op 4 september, van haar eerste kind: Rose Dorothy. De Island-actrice liet er geen gras over groeien en vertelde dat ze meteen van haar zwangerschapsgewicht af wilde komen. Hoe deed ze dat? "Door middel van borstvoeding! Ik verzorg mijn kind en ik hou er van. Het is de beste manier om weer in vorm te komen."

Uiteraard moet ze ook met haar handjes wapperen, als ze dat echt wil klaarspelen. "Ik probeer ook tijd te maken om naar de sportschool te gaan. Je moet er tijd voor vrij maken wanneer je dat kan. Ik doe continue dezelfde fitness routine met mijn enorme gespierde trainer. Het bestaat voornamelijk uit uithoudingsvermogen, stabiliteit en krachttraining. Ik werk me graag in het zweet. Ik heb Pilates, yoga en al die dingen geprobeerd, en ik verken me graag op nieuwe gebieden, maar ik keer altijd terug naar de goeie ouwe atletische oefeningen. Dat doe ik graag. En natuurlijk, zoals iedereen, heb ik van die dagen dat ik niet wil gaan. Dat zijn juist de dagen dat je moet gaan, want dan maak je er een routine van."



NieuwsFilm

meest populair