Mark XLIII van Iron Man in 'Avengers: Age of Ultron' onthuld

En Paul Bettany over zijn mysterieuze rol als The Vision.

We zijn nog een paar maanden verwijderd van de release van Marvel Studios' Avengers: Age of Ultron. Een tijdje terug zagen we al de eerste trailer voorbijkomen, maar daarna werd het weer redelijk stil rond de opvolger van The Avengers die in 2012 ruim $1,5 miljard vergaarde aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

Hieronder wat kleine nieuwigheden, met als eerste Paul Bettany over zijn rol als The Vision en vervolgens een goede indruk op Mark XLIII, het nieuwe harnas van Iron Man.

In Joss Whedons tweede Avengers-film zal J.A.R.V.I.S vermoedelijk uitgroeien tot het personage The Vision. Iets dat in de Comics niet voorkwam. Hieronder Bettany, die beide 'rollen' voor zijn rekening neemt, over The Vision: "Het is nog steeds een geheim. Ik denk dat alles snel bekend wordt. Het is zelfs een geheim dat ik al drie jaar bij me draag en dat is erg moeilijk, zeker omdat ik drie kinderen heb. Ik mag er contractueel niets over zeggen. J.A.R.V.I.S is in de film en zo ook The Vision. Meer mag ik op dit moment niet zeggen."

Meer duidelijkheid krijgen we via onderstaande foto's van Mark XLIII, het 43e harnas van Tony Stark (Robert Downey Jr.). Het harnas zou veel lijken op het pak (Mark XLII) uit Iron Man 3 en voornamelijk in kleur verschillen.



Vanaf 23 april draait Age of Ultron in de Nederlandse (3D) bioscoop. Hieronder de trailer, waarin The Vision nog niet te zien is.



NieuwsFilm

meest populair