Maisie Williams nog steeds optimistisch over gameverfilming 'The Last of Us'

Op dit moment heeft ze goede hoop dat ze de rol van Ellie gaat spelen.

Afgelopen zomer kwam het bericht naar buiten dat Maisie Williams (Game of Thrones) een hoofdrol zal gaan spelen in de beoogde verfilming van het Playstation-spel The Last of Us. Producent Sam Raimi liet tijdens Comic Con weten dat hij had gesproken met de jonge actrice voor de rol van Ellie.

Sindsdien heeft Williams enkel positief gesproken m.b.t. The Last of Us, ook al is ze nog steeds niet officieel aangesteld. Tegenover IGN geeft ze aan dat ze er nog steeds van uitgaat dat ze de rol van Ellie zal gaan spelen:

"Ik was zo druk bezig met Game of Thrones en ik wilde er geen half werk van maken, vandaar dat ik niet direct hapte. De makers begrepen dat, maar brachten wel naar buiten dat ze met me in gesprek waren. Dit maakte mij duidelijk dat ze me graag willen hebben en ik wil het ook graag. Er is alleen nog geen script, regisseur of iets in die richting. Op dit moment zeg ik 'ja', maar we zitten nog in een erg vroeg stadium. Als het nog dertig jaar duurt voor ze The Last of Us gaan maken, dan kiezen ze uiteraard voor een ander. Op dit moment ziet het er dus goed uit en sta ik er absoluut voor open."

The Last of Us speelt zich jaren na een dodelijke virusuitbraak af. Dat virus zorgt ervoor dat mensen in monsters veranderen. De overlevenden moeten vechten om hun bestaan. We volgen Joel, die het jonge meisje Ellie op een reis door de Verenigde Staten moet nemen. Zij heeft het in zich om de wereld te redden van de ziekte. Maar een reis door de Verenigde Staten is lang niet zo makkelijk als het lijkt: onderweg komen ze veel dodelijke vijanden tegen en moeten ze zware keuzes maken.



NieuwsFilm

meest populair