Scarlett Johansson trouwt met Romain Dauriac

Ook doet de actrice een boekje open over haar pasgeboren dochter.

Volgens Page Six van de New York Post is actrice Scarlett Johansson (The Island, Under the Skin) stiekem in het huwelijksbootje gestapt. Zij deed dit samen met de Franse journalist Romain Dauriac, met wie zij onlangs in september een dochtertje kreeg. Een bron van Page Six vertelt: "Scarlett en Romain zijn na de geboorte van hun dochter, middels een intieme ceremonie, gehuwd. Ze hielden de trouwerij een groot geheim omdat ze privacy wilden."

Het tweetal gaf elkaar al twee maanden geleden, op 1 oktober, het jawoord in de Amerikaanse staat Montana. Men had destijds al hun vermoedens omdat Johansson met een trouwring gepot was tijdens een gala waarbij men geld opbracht voor de slachtoffers van de orkaan Sandy. De 30-jaar oude Avengers: Age of Ultron-actrice en Dauriac waren sinds september 2013 verloofd.

Tegenover Gala Magazine liet Johansson tevens weten helemaal weg te zijn van haar dochter, Rose Dorothy. "Ze ruikt zo ongelofelijk zalig. Ik kan het niet beschrijven, maar je wordt er dolgelukkig van." Over het hebben van een baby zei ze: "Het is vermoeiend op de meest wonderbaarlijke manier. Ik had nooit gedacht dat het zo belangrijk voor me zou zijn om nachtrust te krijgen." Ze onthulde daaropvolgend dat Rose's middelste naam, Dorothy, naar Johanssons grootmoeder vernoemd is. Ook kan ze zichzelf nog niet echt een ouder noemen. "Ik mis nog veel ervaring. Op het moment probeer ik het gewoon door te komen. Hoe zal ik het zeggen? Je moet nog de kneepjes van het vak leren."



NieuwsFilm

meest populair