Jennifer Aniston en Lisa Kudrow schelden elkaar de huid vol

Zelfs vriendinnen moeten zo nu en dan hun vulgaire gevoelens de vrije loop laten.

Actrices Jennifer Aniston (We're the Millers) en Lisa Kudrow (Bad Neighbours) waren voor één avondje geen Friends meer. De twee vriendinnen waren door Jimmy Kimmel uitgenodigd om afgelopen maandag mee te doen met Celebrity Curse-Off - een krachtmeting met betrekking tot scheldwoorden. De regels waren simpel: elke deelnemer kreeg vijf seconden de tijd om met een scheldwoord op de proppen te komen of een variant daarvan. Deze mogen vervolgens niet meer worden herhaald. De belangrijkste regel: het woord moet gecensureerd kunnen worden, anders telt het niet.

Gastheer Jimmy Kimmel, die als de beoordelaar functioneerde, opende de show met: "Als je een zwak hart hebt, dan wil ik u graag verzoeken uw oren te bedekken." De 45-jarige Horrible Bosses 2-actrice en de 51-jaar oude Kudrow riepen weldra gedurende de uitwisseling van grove betitelingen de hulp op van buitenlandse woorden. Kudrow gaf hier en daar nog weleens aan spijt te betuigen nadat ze met een nieuw woord kwam, maar al en al konden de Friends-actrices er wel om lachen.



Celebrity Curse-Off is een creatie van Jimmy Kimmel die in mei dit jaar voor het eerst op de Amerikaanse buis verscheen. Destijds moesten actrices Sally Field (Lincoln) en Julia Roberts (Ocean's Eleven) elkaar zien te krenken.

NieuwsFilm

meest populair