James Cameron noemt 'Avatar'-vervolgen "bitching"

Hij zegt dat we in onze broek gaan poepen, zo goed zijn de films.

Op dit moment werkt regisseur James Cameron aan een trilogie rond zijn in 2009 uitgekomen film Avatar. Centraal staan wederom de personages van Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang en Sigourney Weaver en volgens Cameron worden de films ”bitching”.

”Je gaat in je broek poepen, met je mond wagenwijd open,” aldus de regisseur die wel heel erg enthousiast is over de vervolgfilms. Hij is dan ook erg blij met de resultaten van het samenwerken met vier scenaristen voor de vervolgen. ”Ik geloof dat we zeven maanden lang met elkaar spraken en elke scène in elke film samen uitgewerkt hebben. En ik heb niemand een bepaalde film toegewezen tot de laatste dag. Ik wist dat, als ik dat eerder zou hebben gedaan, ze elke keer als we het over een andere film zouden hebben, niet meer zouden luisteren.”

Verder onthulde Cameron dat een van de beroemdste zinnen uit de film, ”I see you”, van niemand minder dan Peter Jackson afkomt. ”Als Neytiri Jake vasthoudt en ze hem terug uit bewusteloosheid brengt, en zegt ‘I see you’, nou, die zin komt geloof ik van Peter [Jackson].”

Avatar 2 staat gepland voor december 2016, Avatar 3 volgt december 2017 en een jaar later komt de vermoedelijke afsluiter Avatar 4 uit.



NieuwsFilm

meest populair