Eva Mendes beschermt dochter tegen media

Privacy gaat lastig worden voor Esmeralda.

Eva Mendes (2 Fast 2 Furious, Once Upon a Time in Mexico) wil haar dochter Esmeralda Amada beschermen tegen de media. Mendes wil dat haar dochter zo min mogelijk last heeft van de beroemdheid van haar ouders. Dat vertelde de 40-jarige actrice tijdens een interview met Violet Grey.

”Of we het nu leuk vinden of niet, privacy gaat lastig worden voor Esmeralda. Ik vind dat oneerlijk, maar het is nu eenmaal niet anders,” vertelde Mendes. Haar man Ryan Gosling (The Ides of March, Only God Forgives) heeft daarom Mendes’ zwangerschap zo lang mogelijk geheim gehouden. Mendes bleef tijdens de zwangerschap zo veel mogelijk thuis, zodat ze niet met zwangere buik gefotografeerd zou worden.

” Het is zo'n intieme tijd. Voor veel mensen ben ik niet meer dan een zwangere vrouw in een tijdschrift, maar ik denk dat de obsessie van de media voor zwangerschapsbuikjes zorgt voor stress en bovendien een inbreuk is op je privacy. Daarom bleef ik gewoon thuis."

Mendes’ dochter is vernoemd naar een personage uit ‘De Klokkenluider van de Notre Dame’. ”We wisten voor de bevalling al dat we een meisje zouden krijgen en hebben ons erg vermaakt met het vinden van een leuke naam. We zijn allebei dol op het personage Esmeralda uit het verhaal van Victor Hugo. Haar tweede naam is Amada, vernoemd naar mijn oma. Het betekent ‘geliefd’ in het Spaans,”

NieuwsFilm

meest populair