Ellen krijgt Jake Gyllenhaal aan het schrikken

In eerste instantie bezocht hij haar show om 'Nightcrawler' te promoten, maar mogelijk moest hij nadien ook zijn ondergoed vervangen.

Reclame maken voor je film is zo gemakkelijk nog niet. Toen acteur Jake Gyllenhaal de Ellen DeGeneres Show bezocht dacht hij een boekje over zijn nieuwste film, Nightcrawler, te kunnen openslaan. Het enige wat hij uiteindelijk uitvoerde was een pieterige hartaanval ervaren. Aangezien Halloween in aantocht was vond de grappenmaakster Ellen het tijdens de opnames een leuk idee om Gyllenhaal op de hak te nemen en het eindresultaat oogt daar naar.

De opschudding kwam van kracht toen Ellen vooraf een aantal normale vragen stelde. Ze vroeg Gyllenhaal waarom hij de laatste tijd in zoveel donkere films speelde (zoals Prisoners en Enemy) en niet voor de verandering eens een komedie oppakt. Hij begon: "Ik heb het idee dat het verlichtend kan zijn om die werelden te verkennen. Ik vind die karakters leuk om te spelen. Maar ik denk ook dat het me een kans aanbied om..." Wat volgde was een vloekende uitbarsting omdat er een grote, levensechte pop plotsklaps opdook.



In de film volgen we Gyllenhaal als een misdaadverslaggever die in de duistere nachten van Los Angeles op zoek gaat naar ongelukken, moorden en andere misdrijven om op video vast te leggen. Vanaf zes november kunnen we het misdaaddrama in de Nederlandse bioscopen verwachten. Voor de mensen die nog naar iets nieuws smachten: hieronder een onlangs vrijgegeven red band trailer die er intensief uitziet.



NieuwsFilm

meest populair