Loki en Heimdall in 'Avengers: Age of Ultron'

Thors gemene broertje speelt dus ook een rol in de film.

Het was een tijdje ongewis, maar nu is het zeker. In een gesprek met The Telegraph, onthulde befaamd acteur Idris Elba dat hij als Heimdall te zien is in Avengers: Age of Ultron. Daarnaast vertelde Elba dat ook Tom Hiddleston in de film te zien is als Loki.

”Ik zit in Avengers. En ik heb een scène met Chris Hemsworth en Tim Hiddleston,” vertelde Elba. Tijdens de opnames waren zijn collega’s verbaasd dat hij op de set verscheen. ”Ze zeiden van, ‘Moest jij niet in Ibiza zijn?’”

Dat laatste komt omdat Elba tijdens de zomer in Ibiza Rocks als DJ actief was, waarmee hij waarschijnlijk tegen het einde van de maand augustus zijn scènes opgenomen had. Wat vinden jullie van de onthulling dat niet alleen Heimdall, maar ook Loki in de film te zien zijn?

In de film probeert Tony Stark (Robert Downey Jr.) een wereldwijd programma te lanceren waarmee de wereldvrede bewaard moet blijven. De zaken gaan mis en het is aan Iron Man, Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), Hulk (Mark Ruffalo), Black Widow (Scarlett Johansson) en Hawkeye (Jeremy Renner) om de wereld te redden van de kwaadaardige Ultron (James Spader). Age of Ultron draait vanaf 23 april in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair