Huisman's samenwerking met Luhrmann smaakt naar meer

Michiel Huisman sleepte al een aantal grote rollen in de wacht, waaronder de rol als Daario Naharis in 'Game of Thrones'.

Michiel Huisman (Zwartboek) zou graag nog een keer samenwerken met regisseur Baz Luhrmann (Moulin Rouge!, The Great Gatsby). Dat vertelt Huisman tijdens een interview met Vogue.

De 33-jarige Nederlandse acteur speelt de hoofdrol in een door Luhrmann geregisseerde reclamespot voor Chanel. ”Zijn passie werkte aanstekelijk,” vertelt Huisman over zijn samenwerking met Luhrmann. ”Ik hoop dat hij mij weet te vinden als hij weer voor een film gaat casten.”

Naast de Nederlandse acteur is het model Gisele Bündchen te zien in de commercial, waarin niet één woord wordt gesproken. ” Het duurde soms een halve dag om één shot helemaal perfect te krijgen,” vertelt Huisman. ”Dat was een nieuwe ervaring voor mij, tijdens de opnames van 'Game of Thrones’ is die luxe er niet.”

Michiel Huisman woont en werkt sinds vijf jaar in de Verenigde Staten. Sindsdien heeft hij een aantal grote rollen in de wacht gesleept, waaronder de rol als Daario Naharis in Game of Thrones. Vanaf 26 februari is Huisman, samen met actrice Reese Witherspoon (Walk the Line), in de Nederlandse bioscopen te zien in de film Wild.



NieuwsFilm

meest populair