Gebroeders Russo over 'Captain America 3'

De titel wordt komende maand aangekondigd.

In een interview met Collider gingen Joe en Anthony Russo in op Captain America 3. De pre-productie van de film is al volop aan de gang en een eerste versie van het scenario is al af. De opnames moeten verder beginnen in april 2015, is nu bekend. De broers, die wederom plaatsnemen op de regiestoel, gingen in op de titel en wat we mogen verwachten van de film.

”We hebben een lang proces doorlopen van wat de film zou moeten worden,” vertelde Anthony over hun samenwerking met scenaristen Christopher Markus en Stephen McFeely en producent Nate Moore. ”Afgelopen week leverden Markus en McFeely hun eerste versie in, een geweldige eerste versie overigens.”

Verder gingen ze in op het gerucht dat Jeremy Renner hoogstpersoonlijk de wereld in hielp over het verschijnen van Hawkeye in de film. ”Ik zou zeggen dat dat Renner zich het verkeerd herinnert, want hij zou in Cap 2 zitten, maar dat ging niet vanwege zijn drukke agenda,” vertelde Joe. ”Misschien is dat waar hij het over had. […] Er waren versies van Cap 2 waar zowel Hawkeye als Black Widow in zaten. Er was ook een versie waar alleen Widow in zat en eentje waar zij ook niet in zat. Je bekijkt al die versies en zoekt naar de beste.”

Tot slot vertelde Anthony Russo nog over de titel. ”Het zal snel gebeuren. De aankondiging komt zodra een aantal zakendeals klaar zijn, dus daar wachten we nog op. Dan zijn we klaar om de titel aan te kondigen. We hopen dat ’t over maximaal een maand zal zijn.”

De opnames gaan in april 2015 van start en de film komt in mei 2016 uit in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair