'Captain America 3' borduurt voort op 'The Winter Soldier'

Regisseurs Joe en Anthony Russo vertellen over hun plannen.

Captain America: The Winter Soldier overtrof alle verwachtingen wat betreft de box office prestaties. Wereldwijd werd 713 miljoen dollar verdiend en Steve Rogers (Chris Evans) gaat nog niet bepaald met pensioen. Volgend jaar is hij te zien in Avengers: Age of Ultron en het jaar daarna krijg hij een derde solofilm.

Regisseurs Anthony en Joe Russo wilden in een interview met Yahoo wel een kleine teaser geven voor die film. Deze zal zich ten minste deels concentreren op de zoektocht van Steve naar Bucky Barnes (Sebastian Stan), die nu bekend staat als de Winter Soldier.

”Het personage is voor expliciet politieke doeleinden bedacht. Dus het is moeilijk om daar vanaf te stappen,” vertelde Anthony. Verder vinden de regisseurs het belangrijk dat Captain America niet gewoon een gedesillusioneerde antiheld wordt. ”Zijn moraliteit is deel van zijn superkracht,” vertelde Joe.

Verder zal de film voortborduren op The Winter Soldier. En er worden ”wat nieuwe elementen op de tafel gelegd, die ons een twist geven op de Winter Soldier’.” De DVD van The Winter Soldier is vanaf 12 augustus verkrijgbaar.

NieuwsFilm

meest populair