Eerste hints over verhaal 'Captain America 3'

Hint: psychotische Captain America.

Captain America: The Winter Soldier moet nog in première gaan, maar we weten dat er al gewerkt wordt aan een derde film. Op dit moment wordt er nog gekeken naar het verhaal, maar scenaristen Christopher Markus en Stephen McFeely lieten al iets daarover los.

”Er zullen wat verhaallijnen zijn die we al uitgezet hebben, waar we op verder willen borduren,” vertelde McFelly. ”En we kijken altijd naar de comics en zoeken naar relevante dingen die we eerder misschien gemist hebben.”

Vervolgens had Markus daar nog iets op te zeggen: ”We hebben een realistischere weg gekozen met de Cap films. Realistischer dan de andere MCU films. En dus is het bijvoorbeeld niet mogelijk om Cap tegen de Dinosaur Man, of iemand zoals hem, te laten vechten.”

”Alles wat ik verder mag zeggen is: psychotische Cap uit de jaren 1950,” concludeerde Markus zijn verhaal. Dat zegt je waarschijnlijk niet heel veel, dus een korte uitleg is op z’n plaats. In de jaren ’70 was er een verhaallijn waarin Captain America vervangen werd door de Amerikaanse regering. Zij koos er toen voor om twee mensen in te spuiten met het supersoldatenserum.

Die formule was echter niet goed en dus werden de twee compleet gek. Om het probleem op te lossen werden de twee ingevroren, maar jaren later ontwaakten ze om het vervolgens op te nemen tegen de echte Captain America.

Captain America 3 gaat in mei 2016 in première.

NieuwsFilm

meest populair