'The Avengers: Age of Ultron' veel grootschaliger dan voorganger

En stukken spannender, aldus Chris Hemsworth.

Tijdens de Wizard World Comic Con ging Chris Hemsworth, die we toch vooral kennen als Marvel’s Thor, in op de aankomende superheldenverzamelfilm The Avengers: Age of Ultron. En wat blijkt? Ondanks eerdere verhalen van regisseur Joss Whedon dat de film vooral kleinschaliger zou zijn, wordt de actie veel groter.

”Alles in Age of Ultron is groter. Ik werd weggeblazen toen ik het script las,” vertelde Hemsworth. ”Ik weet niet hoe Joss het doet, maar iedereen moet nog een tandje bijzetten. De hele film is groter en spannender en gekker. Ja, hij is geniaal.”

Er is nog niet zoveel bekend over het verhaal van de film. Wel weten we uit de mond van Mark Ruffalo dat de film duisterder moet worden. "Maar hij heeft ook de van Joss Whedon zo kenmerkende humor," vertelde Ruffalo nog over de film. En ook Scarlett Johansson (Black Widow) denkt er zo over. Het "scenario is duister en is droog", vertelde zij nog.

Naast Hemsworth (Thor), Ruffalo (Hulk) en Johansson (Black Widow) keren ook Chris Evans (Captain America), Robert Downey Jr. (Iron Man), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Jeremy Renner (Hawkeye) en Cobie Smulders (Maria Hill) terug voor de film. Verder zijn er een boel nieuwe rollen in de film, waaronder voor Elizabeth Olsen (Scarlet Witch), Aaron Johnson (Quicksilver), James Spader (Ultron), Thomas Kretschmann (Baron von Strucker) en Paul Bettany (Vision).

Mocht je meer over de film willen weten, verwijzen we je door naar onze special, waarin we alle informatie op een rijtje hebben gezet. The Avengers: Age of Ultron gaat op 1 mei 2015 in première



NieuwsFilm

meest populair