Koreaanse actrice Kim Soo-hyun gecast in 'The Avengers: Age of Ultron'

Haar rol wordt nog even geheim gehouden.

Er is weer iemand toegevoegd aan de toch al grote cast van The Avengers: Age of Ultron. Het betreft de Zuid-Koreaanse actrice Kim Soo-hyun. Welke rol ze krijgt wordt geheim gehouden, maar er wordt wel al benadrukt dat het een substantiële bijrol betreft.

Al sinds januari zijn er geruchten over een mogelijke rol voor de actrice. Deze week berichtte ze op Twitter: ”Na lang wachten heb ik goed nieuws voor jullie. Ik heb nog veel te doen, maar voor nu klinken de woorden ‘Welkom bij het Marvel Universum’ geweldig en een beetje overweldigend. Ik was al fan van Marvel Comics en als je iets echt wil, kan het lot dat waarmaken.”

Een Koreaanse website sprak met haar persvertegenwoordiger en vroeg meer over de rol. Daarop werd enkel dit geantwoord: ”Dat zou een spoiler zijn, dus we kunnen je niet vertellen welk personage ze speelt.”

Tot nu toe wijzen de geruchten erop dat Soo-hyun ofwel een slechterik speelt, of een dokter die Tony Stark (Robert Downey Jr.) behandelt. Wat het precies wordt is nog even afwachten. Joss Whedons The Avengers: Age of Ultron gaat pas op 1 mei 2015 in première.



NieuwsFilm

meest populair