Hulk-achtige setbeelden 'The Avengers: Age of Ultron'

"Hulk Smash!" in Zuid-Afrika.

Enkele dagen geleden startten in Johannesburg in Zuid-Afrika de opnames voor de tweede Avengers-film The Avengers: Age of Ultron. Eerste setvideo's, die tegenwoordig eerder via Instagram verschijnen dan YouTube, tonen aan dat het er al stevig aan toe gaat. Onderstaande snelle video's laten zien dat er opnames zijn voor een scène met Mark Ruffalo's Hulk.

De eerste video laat rennende mensen zien. Ze vluchten waarschijnlijk voor een of ander gevecht welk tot gevolg heeft dat er een vrachtwagen door de lucht wordt 'gegooid'. De tweede video toont het hoofd van de Hulk. Waarschijnlijk is deze bedoeld om richting te geven aan waar het motion capture-personage zo ongeveer is in de scène.

Overigens zien we voorlopig geen acteurs op de set van Joss Whedon, aangezien zij pas in april gaan aansluiten. In het recente achtergrondartikel Featured: 'The Avengers: Age of Ultron' lees je nog veel meer over het veelbesproken vervolg.


Age of Ultron is over ruim een jaar in de Nederlandse (3D) bioscoop te zien. En nog even de razernij van de Hulk in de eerste Avengers-film:



NieuwsFilm

meest populair