Opnames 'The Avengers: Age of Ultron' van start

De productie bevindt zich nu in Johannesburg.

De productie van The Avengers: Age of Ultron is vandaag van start gegaan. Het startschot voor de opnames is gegeven in Johannesburg, waar de productie zich de komende twee weken bevindt. Daarna wordt er nog op locatie opgenomen in Noord-Italië, Noord-Korea en de Verenigde Staten. Tot slot vinden er nog opnames in de Shepperton Studios in Surrey plaats.

”We kijken er naar uit om gastheer van Marvel te mogen zijn,” liet de burgermeester van Johannesburg, Parks Tausaid, in een statement weten. ”Het versterkt de positie van Johannesburg als een wereldwijd filmproductiecentrum met zijn eerste klas faciliteiten en productieondersteuning. Het heeft ook een erg positieve impact op de regio en biedt een geweldige mogelijkheid om de stad te tonen aan een wereldwijd publiek.”

Naast een heleboel terugkerende Avengers zijn er in Joss Whedons Age of Ultron ook nog rollen voor nieuwkomers. Zo speelt James Spader de slechterik Ultron, Thomas Kretschmann de slechterik Baron Strucker, Aaron Taylor-Johnson Quicksilver, Elizabeth Olsen Scarlet Witch en Paul Bettany Vision.

The Avengers: Age of Ultron draait vanaf 1 mei 2015 in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair