Mark Ruffalo wil ecologische boodschap in 'Hulk' standalone film

In films als The Avengers kan hij die boodschap niet uitdragen.

Tijdens het Sundance Film Festival sprak Mark Ruffalo over zijn wensen betreffende het personage Hulk, dat hij met verve naar het witte doek bracht in The Avengers. Hij zal de rol sowieso opnieuw spelen in The Avengers: Age of Ultron, maar we weten dat zowel Ruffalo als Marvel studiohoofd Kevin Feige een standalone film voor het personage willen.

In het interview met Total Film onthulde Ruffalo dat hij graag een ecologische boodschap wilde uitdragen met de film. ”We hebben de mogelijkheid om veel mensen op een diepe manier te bereiken, en daardoor hebben we een verantwoordelijkheid,” vertelde hij. ”Wat we moeten doen is wetenschap in ons verhaal gebruiken en mensen erbij betrekken. Ik denk dat we een positief verhaal moeten vertellen.”

”Ik zit in The Avengers, maar als je alle scènes die ik heb bij elkaar neemt, heb ik ongeveer tien minuten schermtijd, samen met de twaalf andere mensen waarmee ik te zien ben. Mijn input is dus beperkt. Maar als je het over een standalone Hulk-film hebt, dan kan ik zo’n boodschap veel beter brengen. Ik leer nu pas echt hoe ik mijn stem moet vinden en die in de studiowereld kan uitdragen,” concludeerde hij.



NieuwsFilm

meest populair