Elizabeth Olsen over 'Godzilla' en 'The Avengers: Age of Ultron'

Haar personages komen uitgebreid aan bod.

Elizabeth Olsen heeft het maar druk met interviews. Nu Oldboy, waarin ze een van de hoofdrollen speelt, in de bioscopen draait, kan ze vertellen over haar volgende twee films. Ze vertelde over de twee films waarin ze tegenover Aaron Taylor-Johnson speelt, Godzilla en The Avengers: Age of Ultron.

Allereerst ging de actrice in op haar personage in Godzilla. ”Het is Aaron Taylor-Johnson’s film, maar het ensemble, we zijn allemaal op de een of andere manier aan zijn personage verbonden. Hij is de wortel, en ik speel zijn vrouw, en ik ben de persoon die kijkt naar de toekomst van San Francisco. Ik ben een zuster, en probeer mensen te helpen in de chaos. ‘Godzilla’ verdient een goede Amerikaanse remake, en ik hoop echt dat we er iets goeds van hebben weten te maken. Sterker nog, ik geloof dat we daarin geslaagd zijn.”

In de lente zal ze de rol van Scarlet Witch spelen tijdens de opnames van Age of Ultron. ”Ze is gestoord, echt gek. Er is meer mis met haar dan met enig ander personage dat ik ooit gespeeld heb,” begon Olsen. ”Ze kan je vertellen waar een object is geweest, ze kan je vertellen wat je toekomst is, ze kan praten met de doden en mensen van andere universa, en ze is de enige persoon in dit universum met die krachten. Ze is ongelofelijk; het is zo cool. Toen ik opgroeide hield ik van ‘Star Wars’ en ‘Lord of the Rings’ en alles wat zo’n andere wereld of universum heeft, zoals dit, is zo leuk!”

Godzilla draait vanaf 15 mei in de bioscopen, en Age of Ultron vanaf 30 april 2015.

NieuwsFilm

meest populair