Marvel bevestigt nieuwe hoofdrolspelers 'The Avengers: Age of Ultron'

Aaron Taylor-Johnson en Elizabeth Olsen zijn inderdaad gecast.

De onofficiële bevestigingen waren er natuurlijk al, maar nu is het definitief. Aaron Taylor-Johnson en Elizabeth Olsen zijn gecast in The Avengers: Age of Ultron. De film draait vanaf 30 april 2015 in de bioscopen.

Ze zullen ook daadwerkelijk de rollen spelen waar al maanden geruchten over zijn. Taylor-Johnson speelt de rol van Quicksilver, en Olsen de rol van de Scarlet Witch. Of de twee in deze film aan elkaar gerelateerd zijn zoals in de comics blijkt niet uit het persbericht. Taylor-Johnson en Olsen zullen binnenkort, in mei 2014, samen te zien zijn in de Godzilla remake. Daarin spelen ze een getrouwd koppel.

In The Avengers: Age of Ultron wordt het door regisseur Joss Whedon geschreven verhaal voortgezet. We zien hoe de Avengers wederom moeten samenwerken in hun strijd tegen een van de grootste slechteriken tot nu toe. De verwachtingen voor de Marvel-film zijn hooggespannen. De eerste Avengers-film bracht 1,5 miljard dollar op aan de wereldwijde box office en werd daarmee de derde best verdienende film ooit.

Voordat het echter nog zover is, brengt Marvel nog Captain America: The Winter Soldier (3 april 2014) en Guardians of the Galaxy (14 augustus 2014) uit. The Avengers: Age of Ultron wordt gevolgd door Ant-Man, op 31 juli 2015. Nu draait nog Thor: The Dark World in de bioscopen. Bekijk hier onze bioscoopagenda, om te zien bij welke bioscoop bij jou in de buurt je de film kunt bekijken.



NieuwsFilm

meest populair