Quicksilver krijgt twee totaal verschillende versies

Marvel en Fox geven een heel eigen identiteit aan het personage.

Met het personage Quicksilver is iets vreemds aan de hand. Zowel Fox als Marvel hebben de rechten erop. Toch zal het personage in zowel X-Men: Days of Future Past (gespeeld door Evan Peters) en The Avengers: Age of Ultron (gespeeld door Aaron Taylor-Johnson) te zien zijn. Marvels Kevin Feige ging in een interview in op de manier waarop het personage gepresenteerd wordt.

”Er is een handvol personages die in het midden verkeren. Iron Man zal daar niet te zien zijn, en Magneto hier niet” vertelde hij over de verhouding tussen Fox en Marvel. ”Er zijn echter een paar grijze gebieden, zelfs na al die jaren van onderhandelingen. En dat gebeurt alleen met een personage als Quicksilver, die deel is van de X-Men, de zoon van Magneto in die comics, maar ook onderdeel van de Avengers. De personages zullen totaal verschillend zijn. Naast hun krachten, zal het publiek waarschijnlijk niet eens weten dat de twee gerelateerd zijn – tenzij ze jullie artikelen lezen natuurlijk.”

X-Men: Days of Future Past draait vanaf 17 juli 2014 in de bioscopen, en The Avengers: Age of Ultron vanaf 30 april 2015. Hieronder de eerste trailer van X-Men: Days of Future Past.



NieuwsFilm

meest populair