Aaron Taylor-Johnson definitief als Quicksilver in 'The Avengers: Age of Ultron'

Ster uit Kick-Ass en Savages sluit zich aan bij de bekende Marvel helden.

Als een enorme verrassing komt dit nieuws natuurlijk niet, want zijn naam werd al geruime tijd in verband gebracht met de rol. Acteur Aaron Taylor-Johnson zal volgens The Wrap nu ook officieel te zien zijn in The Avengers: Age of Ultron. De acteur uit onder meer Kick-Ass (2010) en Savages (2012) speelt de rol van de mutant Pietro "Quicksilver" Maximoff,

Quicksilver kan met een bovenmenselijke snelheid te bewegen, nadenken en handelen. Voor hem lijkt het alsof de wereld in slow motion beweegt, wat zijn ongeduldige karakter en arrogante houding verklaart. Ook zijn zus, Wanda "The Scarlet Witch" Maximoff moet te zien zijn in Joss Whedons Age of Ultron. Actrice Elizabeth Olsen (Martha Marcy May Marlene, 2011) wordt genoemd als de voornaamste kandidaat.

De rol van Taylor-Johnson is enigszins opvallend aangezien Quicksilver ook zal opduiken in Bryan Singers X-Men: Days of Future Past (2014). In die superheldenfilm van 20th Century Fox speelt Evan Peters de snelle superheld. Deze jonge acteur was ook te zien in Kick-Ass.

The Avengers: Age of Ultron draait vanaf 30 april 2015 in de wereldwijde bioscopen. Hieronder de eerdere Comic Con teaser:



NieuwsFilm

meest populair