Ook Aaron Taylor-Johnson tekent voor 'The Avengers: Age of Ultron'

Latino Review zegt het zeker te weten.

Gisteren schreven we nog dat Samuel L. Jackson bevestigd had dat Elizabeth Olsen de rol van Scarlet Witch zal spelen, de nieuwste toevoeging aan het superheldenteam van Joss Whedons Avengers 2. Er is echter nog een superheldenrol die vervuld moet worden, en dat is die van de broer van Scarlet Witch, Quicksilver.

Enkele maanden nu wordt Aaron Taylor-Johnson al genoemd voor die rol, maar Marvel heeft dat tot dusverre nooit willen bevestigen. Nu zegt Latino Review zeker te weten dat Taylor-Johnson getekend heeft.

Heel vreemd zou dat nieuws niet zijn. De acteur bevestigde enige tijd geleden al dat hij gesprekken had gevoerd met Marvel en regisseur Whedon over de rol. Verdere bevestigingen kwamen er echter nooit. Op welke bron Latino Review zich precies baseert weten we niet.

Wel is zeker dat de website een redelijk betrouwbare insider heeft bij Marvel. Zo wist de website eerder een dag voordat het nieuws officieel bekend werd gemaakt al te berichten dat Bradley Cooper de stem van Rocket Raccoon in zou spreken voor Guardians of the Galaxy.

Nu lijkt het dus nog enkel zo te zijn dat we moeten wachten op een officieel persbericht van Marvel.



NieuwsFilm

meest populair