Krijgt Loki een vriendin in de volgende 'Thor'-film?

Als het aan Tom Hiddleston ligt wel!

In een interview in het kader van Thor: The Dark World vertelde Tom Hiddleston dat hij graag een standalone film voor zijn personage, Loki, zou willen krijgen. De acteur heeft ook al enig idee over een aspect van het plot van die film.

”Toen ik voor het eerst de stripboeken las, vond ik Loki’s relatie met de Enchantress een van de leukste zaken, dus ik geloof dat het leuk is om dat eens te bekijken. Ik heb het misschien zelfs al aan Kevin Feige voorgesteld.”

De Enchantress is een andere naam voor een tovenares uit Asgard, met de naam Amora. Zij heeft een relatie met Loki en is, hoe kan het ook anders, een grote tegenstander van Thor (Chris Hemsworth). Enchantress vecht in de stripboeken meermaals met zowel Thor als de Scarlet Witch.

Laatstgenoemde zal haar debuut beleven in The Avengers: Age of Ultron, en zou wel eens een grotere rol kunnen krijgen in aankomende nieuwe films in het Marvel Cinematic Universe. Misschien dat de kans op een stand-alone film voor Loki niet eens zo heel klein is, aangezien hij het zo goed doet bij de fans…

Maar, voordat het zover zal zijn, komt eerst nog Thor: The Dark World uit in de bioscopen. Dat zal voorlopig (in elk geval tot na The Avengers: Age of Ultron) de laatste film zijn voor Hiddleston.



NieuwsFilm

meest populair