Tom Hiddleston over rol Loki in 'Thor: The Dark World'

Hij blijft problemen veroorzaken, die Loki.

Tom Hiddleston is binnenkort weer te bewonderen als Thor: The Dark World. Voorbij dat is de toekomst van zijn personage niet zeker: hij zal sowieso niet in The Avengers: Age of Ultron te zien zijn, en kan niet tot in de eeuwigheid moeilijk blijven doen.

In een gesprek met MTV ging de acteur in op zijn personage, en diens rol in Thor 2. ”Het wordt een achtbaanrit, echt waar. We gaan naar plaatsen die je nooit eerder gezien hebt.”

Thor 2 brengt Thor (Chris Hemsworth) naar de wereld van de Dark Elves, waar hij het op moet nemen tegen Malekith the Accursed (Christopher Eccleston). ”Ze koesteren een oude, oude haat jegens Asgard, en de heerschappij van Odin, en ze zijn terug,” omschreef Hiddleston de grote vijanden van Thor.

Dankzij de Dark Elves, zal Loki ook een flinke rol hebben in de film. ”Hij heeft een erg gecompliceerde relatie met Thor. Hij brengt chaos, zoals geen ander in de wereld waarin hij woont,” ging Hiddleston in op zijn personage. ”Hij kent zijn ware natuur. En weet dat hij niet in de familie van Asgard thuishoort. In het begin van de film zit hij diep in de kerkers opgesloten, als publieke vijand nummer één.”

De broers zullen moeten samenwerken. ”Asgard heeft zijn hulp nodig. Dat wordt echt een moeilijke samenwerking,” vertelde Hiddleston.

Over de toekomstige rol van zijn personage vertelde Hiddleston als volgt. ”Het voelt wel alsof er nog wat zaken afgehandeld moeten worden tussen Loki en de Hulk. Het voelt alsof het geen eerlijk gevecht was.”

Wanneer hij de kans krijgt op een eerlijk gevecht is nog even afwachten. ”Wie weet. Je zult moeten afwachten en kijken wat er gebeurt in ‘The Dark World’, om erachter te komen waar Loki eindigt.”


NieuwsFilm

meest populair