Vin Diesel onthult plot toekomstige 'Riddick' films

Vroeg of laat zullen we bij Furya uitkomen!

Volgende maand keert Riddick, het favoriete personage van Vin Diesel, weer terug naar het witte doek, Riddick. Het heeft een paar jaren moeten duren voordat het personage terug kon keren na The Chronicles of Riddick, maar eindelijk komt de film er dan. Nu blijkt dat er nog flink nagedacht wordt over nieuwe films in de franchise.

Diesel heeft er zelfs zoveel vertrouwen in, dat hij Karl Urban terug liet komen voor extra scènes in de film, zodat de mythologie rond Riddick verder uitgediept kon worden. In een interview vertelde de acteur nu waar de franchise waarschijnlijk naartoe zal gaan in een vierde film.

”Je moet naar het Underverse gaan. Het is iets waar ik echt in geloof. Je zult door de Underverse moeten gaan om bij Furya uit te komen. Dus dat zijn twee andere verhalen die op dit moment gepland worden. Het Underverse gaat natuurlijk flink wat meer kosten. We zijn deze richting ingeslagen, door een R-rated film te maken, en dat is cool en zelfs interessant omdat het zo onverwacht is. Maar ja, je zult naar Underverse moeten gaan en vroeger of later uitkomen bij Furya.”

Wanneer het personage die reis mag maken is echter nog maar de vraag. Het duurde vier jaar na het verschijnen van Pitch Black, voordat er een nieuwe film rond het personage uit kwam. Vervolgens duurde het negen jaar voordat de derde film, die nu op stal staat, er kon komen. Hoelang het duurt voordat de vierde film komt zal dan ook vooral afhangen van de box office prestaties van de film.



NieuwsFilm

meest populair