Bruce Willis heeft het een beetje gehad met actiefilms

De acteur vindt explosies niet meer zo interessant.

De reeks aparte interview die Bruce Willis geeft, gaat maar door. De acteur werd tijdens een interview met het Spaanse XLS gevraagd naar zijn mening over actiefilms. Volgens The Telegraph antwoordde Willis daar vrij negatief op.

”Explosies zijn het saaiste deel van mijn werk. Als je een paar vuurballen hebt gezien, is het gewoon niet meer interessant. Ik weet dat een deel van mijn publiek van de explosies houdt, maar om eerlijk te zijn, ik ben er een beetje moe van,” vertelde de acteur.

Maar hij ging verder. ”Ik werk in alle soorten films, maar actiefilms maken de meeste winst. Ik ben blij veel geld met die films te verdienen, maar ik maak alle soorten films: kleine producties, megaprojecten, gemiddelde, en zelfs science fiction.”

Daaraan voegde Willis vervolgens toe dat hij niet ”iemand is die de hele dag bankbiljetten staat te tellen,” en dat hij geen ”vreugdesdansjes” maakt als hij zijn loonheeft ontvangen.

Het is niet het eerste interview van Willis waarin hij ietwat vreemde uitspraken deed. Zo was hij eerder dit jaar bij BBCs The One Show, voor de promotie van A Good Day to Die Hard. Daar leek hij afgeleid te zijn. Later bood hij zijn excuses aan en gaf hij te kennen last te hebben van een flinke jetlag.



NieuwsFilm

meest populair