Disney onthult logo's nieuwe producties

We zien Tomorrowland, Maleficent, Muppets Most Wanted en Saving Mr. Banks.

Tijdens de presentatie van zijn live-action films op het D23 evenement, onthulde Disney een aantal logo’s voor aankomende films. Het betreft de films Tomorrowland, Maleficent, Muppets Most Wanted en Saving Mr. Banks.

Allereerst het logo van Tomorrowland. Er is nog maar weinig bekend over deze film van Brad Bird. Hij schreef samen met Damon Lindelof het scenario, en de hoofdrol is weggelegd voor George Clooney. Hij zou volgens geruchten een uitvinder spelen, maar wat voor is niet bekend. Verder zijn rollen weggelegd voor Hugh Laurie, Britt Robertson, Raffey Cassidy en Thomas Robinson. De film draait vanaf 18 december 2014 in de bioscopen.



Ook van Maleficent werd een logo vrijgegeven. De film, waarin Angelina Jolie de hoofdrol speelt, is een vernieuwde vertelling van het verhaal van Doornroosje. Ditmaal wordt het verhaal vanuit het perspectief van de boze heks, Maleficent, verteld. Naast Jolie spelen ook Sharlto Copley, Elle Fanning, Sam Riley en Juno Temple een rol in deze door Robert Stromberg geregisseerde film. Maleficent gaat op 24 juli 2014 in première.



Onlangs zagen we al een trailer voorbij komen van Muppets Most Wanted, het vervolg op de succesvolle Muppets-film van regisseur James Bobin. In de film reizen de Muppets over de wereld, en bezoeken ze de grootste theaters van Europa. Ze doen steden als Berlijn, Madrid en Londen aan. Ondertussen raken ze verzeild in een groot plan van ’s werelds grootste misdadiger. Muppets Most Wanted valt vanaf 16 april 2014 in de bioscopen te bewonderen.



Tot slot is er nog een logo van Saving Mr. Banks, de film van regisseur John Lee Hancock. Deze laat ons het werkelijke verhaal zien achter het maken van Mary Poppins. We zien Tom Hanks in de rol van Walt Disney, en Emma Thompson als de schrijfster van het boek, P.L. Travers. De film draait vanaf 20 december 2013 in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair