Meer duidelijkheid over slechterik 'The Avengers 2'

Joss Whedon bevestigt wie het in ieder geval niet zal zijn.

Toen Mark Ruffalo ons vertelde dat iedereen terug zou keren voor The Avengers 2, vergat hij één ding te zeggen. Namelijk dat iedereen op één persoon na terug zal keren.

Wat hij er niet bij vertelde, en wat nu wel bevestigd is door regisseur Joss Whedon, is dat Loki, gespeeld door Tom Hiddleston, niet terug zal keren. Hij zal niet in de rol van slechterik, en ook niet in de rol van een goede en behulpzame broer van Thor (Chris Hemsworth) in de film te zien zijn.

”Iedereen zal hopen op een Loki-Hulk moment. Maar ten eerste, herhalen wat ik al gedaan heb is niet de beste manier om een goede film te maken. Ten tweede zal Loki er niet zijn om vreselijke dingen te zeggen.”

Kortom: Loki is niet in de film te zien. Hoogstwaarschijnlijk keren Chris Evans als Captain America, Chris Hemsworth als Thor, Robert Downey Jr. als Iron Man en Mark Ruffalo als Hulk terug. Honderd procent zeker is dat niet, maar de kans is vrij groot dat het superheldenteam weer gewoon samen te zien is. Hieronder de honest trailer van The Avengers, waarin Loki wel nog te zien was als de slechterik.



NieuwsFilm

meest populair