De leukste filmgerelateerde Twitter-foto's

Met deze week o.a. Carrie en Man of Steel.

Steeds meer regisseurs, acteurs en studio's maken gebruik van Twitter om hun films te promoten. Zo komen er dus een boel setfoto's en andere blikken achter de schermen op het web. In dit bericht zetten we wekelijks de leukste, interessantste en mooiste foto's op een rijtje.

X-Men: Days of Future Past: Zoals elke week tot nu toe wel het geval was, hebben we ook nu een foto van Bryan Singers nieuwste X-Men-film. Ditmaal zien we hoe een shot van Michael Fassbender gemaakt wordt. Vanaf 17 juli 2014 in de bioscopen.


The Amazing Spider-Man: Ook interessant is onderstaande foto van The Amazing Spider-Man. Regisseur Marc Webb plaatst elke opnamedag een foto van de set, met deze week onderstaande foto als hoogtepunt. Vanaf 24 april 2014 in de bioscopen.


Man of Steel: Naast een hele reeks tv-spots, trailers en clips die de afgelopen weken zijn uitgekomen, is er ook onderstaande foto van Man of Steel. De hoofdrol op de foto is weggelegd voor het personage van Russell Crowe, Jor-El. Hij speelt de vader van Kal-El, ofwel Clark Kent (Henry Cavill). Vanaf 20 juni in de bioscopen.


Carrie: Tot slot nog een foto van Carrie. Hier zien we hoe Carrie (Chloe Moretz) samen met haar date (Ansel Elgort) naar het galabal gaat, waar de zaken niet bepaald goed af zullen lopen. Vanaf 7 november in de bioscopen.




NieuwsFilm

meest populair