Charlie Sheen wil dat Denise Richards tweeling houdt

Brooke Mueller kan de zorg voor de kinderen écht niet dragen.

Charlie Sheen zal volgens RadarOnline aan de rechter die over de voogdijrechten gaat over zijn tweeling Bob en Max, die hij met ex-vrouw Brooke Mueller kreeg, vertellen dat hij wil dat Denise Richards zorg voor de kinderen blijft dragen.

Richards kreeg onlangs tijdelijk voogdij over e jongens, toen de Amerikaanse variant op Bureau Jeugdzorg een rechter vroeg de kinderen uit Meullers zorgen te halen. Zij gebruikt drugs en zit nu voor de twintigste keer in het Betty Ford Center (waar overigens ook Lindsay Lohan verblijft op dit moment).

Tijdens de rechtszaak die de komende weken speelt, zal Sheen volgens bronnen vragen de jongens in Richards huis te mogen laten. ”Zijn reden is simpel: Brooke’s drugsverslaving maakt dat zij niet voor de jongens kan zorgen. Wat zal er immers anders zijn dan de vorige negentien keer dat ze terugkwam uit de rehab?”

”De jongens hebben het geweldig bij Denise. Ze is een geweldige moeder. Het is veel werk, een single moeder zijn met vijf kinderen onder het dak, maar haar vader helpt haar.”

Eerder bleek al dat de enige inkomstenbron van Mueller de 55,000 dollar aan alimentatie is die ze krijgt van Sheen. Mocht besloten worden de kinderen definitief bij haar uit huis te plaatsen, zal ze dus werk moeten vinden.

NieuwsFilm

meest populair