Demi Moore krijgt spirtuele hulp tijdens scheiding

Ze kan de scheiding van Ashton Kutcher niet alleen aan.

Demi Moore heeft het maar moeilijk met haar scheiding van Ashton Kutcher. Een bron vertelde de New York Post dat de actrice tijdens de scheiding spirituele hulp van een astroloog zocht om haar toekomst beter te kunnen plannen.

”Demi krijgt spirituele instructies,” vertelde een bron. Deze speculeerde verder dat Moore samenwerkt met Paddi Moore, een in Mexico actieve astroloog. ”Paddi’s hulp maakt dat Demi de negatieve energie uit haar leven kan verdrijven. Ze concentreert zich nu op haar relaties met andere mensen en probeert haar karma te reinigen.”

Overigens gebruikt ze volgens het bericht de spirituele hulp ook om haar relatie met de dochters die ze heeft met Bruce Willis te verbeteren.

Moore is geen vreemde voor een hele reeks spirituele praktijken. Recentelijk wist ze haar certificaat als yoga instructeur te krijgen en amen met Kutcher deed ze aan kabbalah. ”Demi vertelt haar beste vrienden dat de sessies met de astroloog haar leven veranderen, en dat ze zich nu beter in de hand kan houden.”

Reageren wilde Paddi Moore niet: ”Mijn werk wordt op vertrouwelijke basis verricht.”

NieuwsFilm

meest populair