Amanda Bynes uit haar appartement gezet

Het blijft maar bergafwaarts gaan...

Amanda Bynes, die toch al doorgeslagen was, is nog iets verder afgezakt naar de diepe krochten van de door problemen geteisterde Hollywood-sterretjes. Roem klinkt misschien wel leuk, maar gezien de laatste ontwikkeling rond Bynes, is het misschien beter om maar gewoon ons leventje te blijven lijden. De actrice is nu namelijk uit haar appartement in New York gezet.

”Rond 9 uur op dinsdagochtend verschenen er enkele professionele verhuizers ten tonele, die vervolgens haar bezittingen uit het appartement kwamen halen,” vertelde een bron aan RadarOnline.

”Zelfs voor haar arrestatie hadden bewoners van het appartementencomplex continu klachten over de geur van marihuana die van de kamer van Bynes zou komen. Daarnaast vloekte ze regelmatig naar bewoners en hadden mensen het gehad met haar gedrag.”

Bynes werd op 23 mei door de politie gearresteerd omdat ze marihuana in bezit had. Sinds dat moment is ze bezig met de politie te vervloeken (ze vindt dat ze verkracht is). Nu Bynes dus ook uit haar appartement gezet is, kunnen we er vanuit gaan dat dit verhaal nog een staartje krijgt.

NieuwsFilm

meest populair