De leukste filmgerelateerde Twitter-foto's

Met deze week Hercules, The Wolverine, X-Men: Days of Future Past, Godzilla en The Amazing Spider-Man 2.

Steeds meer regisseurs, acteurs en studio's maken gebruik van Twitter om hun films te promoten. Zo komen er dus een boel setfoto's en andere blikken achter de schermen op het web. In dit bericht zetten we wekelijks de leukste, interessantste en mooiste foto's op een rijtje.

X-Men: Days of Future Past: Wederom heeft Bryan Singer een interessante foto op Twitter gezet van zijn aankomende film. Ditmaal betreft het de achterkant van een trui van Trask Industries, dat de sentinels heeft gemaakt (die in deze film op de X-Men jagen). Vanaf 17 juli 2014 in de bioscopen.


The Amazing Spider-Man 2: Van de hand van regisseur Marc Webb hebben we deze week een foto waarop we onze favoriete spinnenman kunnen zien vliegen. Vanaf 24 april 2014 in de bioscopen.

The Wolverine: De opnames van de film zijn allang afgerond, maar als onderdeel van de promotiecampagne voor The Wolverine, is er weer een nieuwe setfoto online verschenen. Vanaf 25 juli 2013 in de bioscopen.

Godzilla: Op deze foto zien we hoe Godzilla een Amerikaans oorlogsschip aanvalt. Hoewel, we zien Godzilla nu nog niet, maar dat zal in de film natuurlijk wel het geval zijn! Vanaf 15 mei 2014 in de bioscopen.

Hercules: Tot slot nog een foto van Dwayne Johnson. Hij speelt de hoofdrol in een van de twee Hercules-films die de komende tijd moeten verschijnen en staat op deze foto samen met Irina Shayk, die zijn vrouw speelt. Vanaf 31 juli 2014 in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair