TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

The Matrix (1999)


Computerfanaat Thomas A. Anderson komt op een vreemde manier in contact met Morpheus, die hem kennis laat maken met de echte wereld. De wereld die we kennen is volgens Morpheus een virtuele wereld, de Matrix genaamd. Morpheus gelooft dat Anderson de enige is die de Matrix kan vernietigen.
Bekijk de afbeelding

The Prestige (2006)


Londen van rond de eeuwwisseling (1900). Twee illusionisten raken door hun onderlinge rivaliteit verwikkeld raken in een levenslange strijd om macht en status. Vanaf het eerste moment dat ze elkaar ontmoeten, zijn Robert Angier (Hugh Jackman) en Alfred Borden (Christian Bale) elkaars concurrenten. Hun aanvankelijk vriendschappelijke competitie evolueert tot een bittere rivaliteit die hen tot gezworen vijanden maakt. Bedrog en jaloezie voeren de boventoon tijdens hun ontmoetingen die niet alleen gevaarlijk zijn, maar soms zelfs dodelijk. De magiërs brengen met hun kunsten zelfs de levens van degenen die hen omringen in gevaar....
Bekijk de afbeelding

Fatal Attraction (1987)


De getrouwde Dan Gallagher krijgt een verhouding met de aantrekkelijke Alex Forrest. Als Dan zich schuldig voelt tegenover zijn gezin, probeert hij de relatie met Alex te beëindigen, maar zij accepteert dit niet.
Bekijk de afbeelding

Closer (2004)


Twee koppels hebben het moeilijk om zich met elkaars eigenheden te verzoenen. De situatie wordt nog veel ingewikkelder als de man van het ene stel een verhouding krijgt met de vrouw van het andere stel.
Bekijk de afbeelding

The Longest Day (1962)


Het indrukwekkende verhaal van de geallieerde invasie in Normandië op 6 juni 1944, nog altijd de grootste militaire operatie uit de geschiedenis. Deze film vormt een nauwgezette reconstructie van D-Day, waarbij Amerikaanse en Engelse troepen de Duitse bezettingsmacht uit Frankrijk verjagen.
Bekijk de afbeelding

Star Trek IV: The Voyage Home (1986)


Een enorme mysterieuze ruimtesonde dreigt de zeeën te doen verdampen. Het probeert contact te leggen met reeds lang uitgestorven walvissen maar bedreigt daarmee ook de aarde. Admiraal Kirk en zijn bemanning reizen terug in de tijd naar de 20ste eeuw om de aarde te redden.
Bekijk de afbeelding

Star Trek (2009)


De onbezonnen James T. Kirk laat zich overhalen een opleiding aan de Starfleet Academy te volgen. Daar krijgt hij het aan de stok met Spock, een intelligente Vulcan. De twee mannen zijn absolute tegenpolen, maar naarmate ze elkaar beter leren kennen, groeit de onderlinge waardering. Dat is maar goed ook, want als een wraakzuchtige Romulan de Federation probeert te vernietigen, moeten ze samenwerken.


NieuwsFilm

meest populair