De leukste filmgerelateerde Twitter-foto's

Met deze week X-Men: Days of Future Past, Man of Steel, The Amazing Spider-Man 2 en Godzilla.

Steeds meer regisseurs, acteurs en studio's maken gebruik van Twitter om hun films te promoten. Zo komen er dus een boel setfoto's en andere blikken achter de schermen op het web. In dit bericht zetten we wekelijks de leukste, interessantste en mooiste foto's op een rijtje.

X-Men: Days of Future Past: Regisseur Bryan Singer plaatste een aantal interessante updates vanaf de set van zijn nieuwste film, waaronder deze. Op de foto is hij samen met Peter Dinklage te zien, terwijl ze het werk voor de volgende dag voornemen. Vanaf 17 juli 2014 in de bioscopen.


Man of Steel: De onderstaande foto komt van de officiële Twitter-account van Zack Snyders Man of Steel. Deze laat Henry Cavill in vol ornaat als Superman zien.


The Amazing Spider-Man 2: Elke dag plaatst regisseur Marc Webb een foto vanaf de set van zijn vervolg op The Amazing Spider-Man. Op de onderstaande foto zien we hem samen met scenarist Alex Kurtzman. Laatstgenoemde is rechts te zien, en Webb zelf links. In het midden het hondje Rocky waar hij naar refereert.


Godzilla: Tot slot nog een foto van de set van Godzilla. Hierop zien we een aantal soldaten een truck uit komen. Ook Aaron Johnson, die de hoofdrol speelt in de film, is te zien.




NieuwsFilm

meest populair