Lindsay Lohan heeft het moeilijk in de afkickkliniek

Ze heeft haar haren al dagen niet meer geborsteld.

Het lijkt toch moeilijk te zijn voor Lindsay Lohan, in de Betty Ford Center, waar ze afkickt. Haar moeder vertelde enige tijd geleden nog dat het goed ging met haar dochter, maar nu lijkt het erop dat het toch best slecht gaat.

Het grote probleem is dat Lindsay gewoon niet daar wil zijn. ”Ze moest van een rechter naar Betty Ford gaan, in plaats van de gevangenis. Nu ziet ze er erg onverzorgd uit. Ze heeft haar haren al dagen niet meer geborsteld,” vertelde een bron RadarOnline.

Dat zou vooral komen omdat ze geen Adderall meer mag gebruiken. Daardoor is ze nu al zo’n vijf kilo aangekomen, en klaagt ze dat ze niet kan stoppen met eten. ”Ik heb ADHD. Ik kan niet stil blijven staan. Dus neem ik Adderall, waar ik rustig van word,” vertelde Lohan ooit over haar gebruik van dat medicijn.

Volgens Dr. Drew Pinsky, die gespecialiseerd is in verslavingen, is Adderall geen goed medicijn. ”Ik heb er veel ervaring mee en er lijken wat problemen mee te zijn. Verslaafden lijken in het begin geen problemen te krijgen van Adderall, maar op de lange termijn vormt het wel degelijk een probleem.”

En dus mag LiLo totdat ze zich volledig overgeeft aan het programma van de kliniek geen Adderall. En dat is wat haar nu lijkt te slopen.



NieuwsFilm

meest populair