Demi Moore wil nog meer van Ashton Kutcher

Zo wil ze alimentatie en dat Kutcher de renovaties aan haar appartement betaalt.

Demi Moore is als een warmtezoekende raket. Met als doelwit: Ashton Kutcher. Bronnen vertellen TMZ dat Demi (die overigens meer geld op de bank heeft dan Kutcher) alimentatie eist van de acteur. Dat is verrassend, omdat ze recentelijk vijftien miljoen mocht vangen van haar ex-man Bruce Willis.

Het is om die reden dan ook vrij zeker dat de rechter de zaak af zal wijzen. Maar daar bovenop wil ze dat Kutcher meebetaalt aan de renovaties van haar appartement in New York. Dat wil Kutcher niet, want hij woont er immers niet en heeft er niets mee te maken.

Maar er zijn nog andere dingen. Demi vindt ook dat Ashton haar geld moet betalen voor het online bedrijf waar hij veel geld mee verdient op dit moment. Maar daar ging hij pas mee werken nadat ze uit elkaar waren gegaan. Ook daar zal Demi hoogstwaarschijnlijk niks vangen.

Volgens TMZ is Kutcher wel bereid om haar iets te geven, om de aanhoudende rechtszaken te beëindigen. Maar hoeveel? Demi is al steenrijk, want haar bankrekening zou zo’n 150 miljoen dollar bevatten.

NieuwsFilm

meest populair