Brad Pitt maakte avontuur van herstel Jolie

De operatie was verder erg inspirerend en emotioneel.

Brad Pitt ging tijdens een interview met USA Today in op hoe hij om is gegaan met de zware beslissing die zijn partner, Angelina Jolie, heeft gemaakt. Zij liet preventief haar borsten verwijderen, omdat ze het BRCA1 gen heeft, waardoor de kans op borstkanker 87% is. Nu is die nog maar vijf procent, waarmee de actrice een goede beslissing heeft gemaakt.

Pitt ging in op hoe hij daarmee om is gegaan. ”Ik voel me er natuurlijk erg emotioneel over,” vertelde hij. ”Ze had het geheim kunnen houden en ik denk niet dat iemand er dan ooit achter was gekomen. Maar het was voor haar erg belangrijk om haar verhaal te delen en ze wilde dat andere mensen het begrijpen.”

Pitt sprak ook vol bewondering over Jolie. Zij had de operatie net gehad, maar ging toch naar Congo en Londen voor haar werk. ”Letterlijk maar een paar weken nadat ze de operatie had gehad.”

Thuis hadden Pitt en de zes kinderen ondertussen een manier bedacht om het herstel van Jolie leuk te maken. ”We hadden thuis ons eigen herstelplannetje bedacht en dat werd erg leuk. We maakten er een avontuur van.”

De hele ervaring was voor de wereldberoemde acteur in elk geval een emotionele en inspirerende ervaring. ”Ik ben zo trots op onze familie. Er is niets dat dit zal veranderen.”

NieuwsFilm

meest populair