'Wanted' regisseur laat vleesetende eekhoorns los op de wereld

Een interessante nieuwe horrorfilm: de nieuwe 'The Birds'?

Red Sea Media werkt aan het maken van een interessante horrorfilm. Daartoe hebben ze van het productiebedrijf Bazelevs, van Timur Bekmambetov, de regisseur die we kennen van films als Wanted en Abraham Lincoln: Vampire Hunter, de rechten van de film gekocht.

Het verhaal van de film, waarvan het scenario geschreven is door Daniel Antoniazzi en Ben Shiffrin, volgt namelijk een stel moordlustige eekhoorns. De plotsynopsis is als volgt:

Als de van hem vervreemde vader onder verdachte omstandigheden komt te overlijden, keert een jonge man terug naar huis. Daar hoopt hij het mysterie op te lossen, maar in plaats daarvan treft hij iets totaal anders aan. Zo is er de irritante nieuwe vriend van zijn moeder, een gasbedrijf dat de stad probeert op te kopen en een boze sheriff (die zijn ex-vriendinnetje blijkt te zijn). Maar tot overmaat van ramp wordt het stadje ook nog eens geteisterd door een moordlustig leger eekhoorns dat alles dat op hun pad komt opvreet.

Bekmambetov, die met het idee voor de film kwam, had het volgende te melden over zijn film: ”Eekhoorns zijn net mensen, ze kunnen heel schattig zijn – tot ze honger krijgen.”

Op dit moment werkt Red Sea Media aan het vinden van een regisseur voor de film. Vervolgens moet er snel een cast aangetrokken worden voor het project, met de voorlopige titel Squirrels.



NieuwsFilm

meest populair