Lindsay Lohan mag niet wisselen van afkickkliniek

Als ze dat doet krijgt ze een enkeltje richting de gevangenis.

Dat is even pech hebben voor Lindsay Lohan! Ze heeft van rechter James Dabney te horen gekregen dat als ze wederom wisselt van kliniek, dat ze dan meteen naar de gevangenis kan. Kortom: ditmaal is het menens voor de doorgeslagen actrice.

Ze dreigt nog altijd te vertrekken uit het Betty Ford Center, de afkickkliniek waar ze op dit moment verblijft. Dat omdat de doktoren weigeren haar het middel Adderall toe te dienen.

”Rechter Dabney ging akkoord met Betty Ford en verwacht dat Lindsay daar 90 dagen zal blijven. Als ze vertrekt, zal dat een schending van haar voorwaardelijke straf zijn, en stuurt de rechter haar naar de gevangenis,” vertelde een bron dichtbij de actrice.

”Lindsay is bang dat ze aan zal komen, nu ze geen Adderall meer mag gebruiken. Ze heeft jarenlang alles kunnen eten wat ze wilde, zonder aan te komen. Ze gelooft dat dit komt door haar gebruik van Adderall.”

Klaarblijkelijk moet ze van nog meer dan alleen drugs afkicken. Het zal vast nog zwaar worden voor LiLo, maar we hopen natuurlijk allemaal dat ze er doorheen zal komen!



NieuwsFilm

meest populair