Meer details over Scarlet Witch en Quicksilver in 'The Avengers 2'

Volgens geruchten zullen de personages een stuk jonger zijn dan de rest van de Avengers.

Tijdens een interview op de rode loper van de Amerikaanse Iron Man 3-premiere die onlangs plaatsvond, liet Joss Whedon een belangrijke hint vallen over nieuwe personages in The Avengers 2. We weten nu inmiddels dat twee van de nieuwe personages het broer-en-zus-team van Scarlet Witch en Quicksilver zal zijn.

Hoewel we nog een dikke 2 jaar zijn verwijderd van The Avengers 2, wordt er al volop gespeculeerd wie de rollen van Scarlet Witch en Quicksilver zullen vertolken. Marvel en Joss Whedon willen in ieder geval dat de personages beduidend jonger zijn dan de rest van de Avengers. Het ´prototype´ voor Scarlet Witch is volgens geruchten niemand minder dan de 19-jarige actrice Saoirse Ronan (Hanna). Of Ronan zelf ook daadwerkelijk in de running is voor de rol is nog maar de vraag, maar duidelijk is dat Marvel fris talent zoekt voor zowel Scarlet Witch als haar broer Quicksilver.

Verder is uit gesprekken met Marvel-baas Kevin Feige gebleken dat door het gedeelde eigendom van Scarlet Witch en Quicksilver met 20th Century Fox niet mag worden genoemd dat Magneto hun vader is. De X-Men franchise behoort immers toe aan Fox.

Houd FilmTotaal in de gaten voor meer nieuws over The Avengers 2.



NieuwsFilm

meest populair