Kristen Stewart minst betrouwbare Hollywood-ster

Het betrouwbaarst waren Tom Hanks en Sandra Bullock.

Volgens een poll van de 100 Meest Vertrouwde Mensen in Amerika, die gehouden werd door Reader’s Digest, is Kristen Stewart de minst betrouwbare filmster in de VS. Het tijdschrift stelde een lijst op van meer dan 200 belangrijke Amerikanen, uit 15 verschillende invloedrijke beroepen en liet 1.000 Amerikanen kijken wat ze ervan vonden.

Zij moesten een lijstje opstellen waarbij de meest betrouwbare Amerikaan bovenaan werd gezet en de minst betrouwbare onderaan. Karaktereigenschappen waar ze op moesten letten waren integriteit en karakter, exceptioneel talent, een streven naar persoonlijke hoogtepunten, een intern moraalkompas, een boodschap die uitgedragen wordt, eerlijkheid en leiderschap.

En wat blijkt? Stewart ontving het minste vertrouwen van alle filmsterren op de lijst. 24% vond haar de minst betrouwbare, zo blijkt. Dat terwijl ze wel een van de best betaalde actrices in Hollywood is. En de minst betrouwbare mannelijke acteur is Tom Cruise geworden, die 27 procent scoorde.

Bovenaan de lijst stonden de populaire beroemdheden Tom Hanks en Sandra Bullock (65% en 63% respectievelijk) en Denzel Washington en Meryl Streep (62% en 61%).



NieuwsFilm

meest populair