Marvel werkt niet aan 'War Machine' of 'Falcon' spin-off

In plaats daarvan concentreert de studio zich op nieuwe personages.

Tijdens een interview met Collider ging Marvel-baas Kevin Feige in op de geruchten over spin-off films voor de personages War Machine en Falcon. Verrassend genoeg antwoordde Feige daar ontkennend op. Er is geen spin-off voor War Machine, noch voor Falcon, in ontwikkeling.

Aangezien Robert Downey Jr. op dit moment geen contract meer heeft bij Marvel (maar er wel weer over aan het onderhandelen is), zijn er hardnekkige geruchten dat een ander personage in de voetsporen van Iron Man zal treden. War Machine, van Don Cheadle is daarin een logische keus. Maar ook Falcon, die in de vorm van Anthony Mackie zal verschijnen in Captain America: The Winter Soldier, zou mogelijk een eigen film kunnen krijgen.

Volgens Feige wordt er op dit moment aan geen van de twee films gewerkt. Dat wil niet zeggen dat er absoluut geen spin-off zal zijn in de toekomst, maar voorlopig in ieder geval niet.

Recentelijk vertelde Feige dat Marvel actief werkt aan een Doctor Strange-film, die iets na Ant-Man en The Avengers 2 uit moet komen. Het is mogelijk dat de studio zich op het moment simpelweg concentreert op het opbouwen van nieuwe personages, in plaats van het uitbrengen van films over reeds in beeld gebrachte personages.



NieuwsFilm

meest populair