Ook 'Blade', 'Ghost Rider' en 'The Punisher' terug naar Marvel

Voorlopig hoeven we de films echter niet in de bioscopen te verwachten.

Met al dat gedoe rond het enorme succes van Iron Man 3, en de plannen die Marvel heeft voor de komende vijf jaar, zou je bijna vergeten dat de studio ook flink wat andere franchises buiten The Avengers heeft. Zo keerden onlangs nog de rechten op de Daredevil-franchise terug naar de studio.

In het meest recente nummer van Entertainment Weekly is onthuld dat Blade, Ghost Rider en de Punisher nu ook weer in handen zijn voor de studio. Allemaal hebben al een interessant verleden. Zo zorgde Blade natuurlijk voor een succesvolle trilogie die het superheldengenre liet opleven. Daarnaast was er het voor Sony succesvolle Ghost Rider en zijn vervolg. Verder kreeg ook The Punisher in 2004 nog een eigen film en hopen fans van de franchise nog altijd op een nieuw bioscoopavontuur.

Maar als we Kevin Feige moeten geloven hoeven we niet al te snel te hopen op de films. Eerder vertelde hij al dat we voorlopig geen Daredevil-film hoeven te verwachten, en ook rond deze drie personages moeten we niet teveel hoop koesteren.

”Als een personage naar ons terugkeert, is dat gewoonlijk omdat de andere studio’s de films niet meer willen maken. Gewoonlijk betekent dit, dat de vorige films niet goed ontvangen werden. Ze hebben allemaal potentieel, maar we gaan niet zeggen ‘we hebben ze terug, dus meteen maken!’”



NieuwsFilm

meest populair