Academy praat over toekomst van de Oscars

Alle 6000 leden zijn uitgenodigd om in mei te komen praten.

In een zeer ongebruikelijke zet nodigde de Academy alle leden in de vorm van een e-mail uit voor een algemene vergadering op 4 mei. Het is sowieso ongebruikelijk omdat de Academy dit soort zaken vrijwel nooit doet, en de titel van de meeting: The Future of Our Academy, voorspelt ook veel nieuws.

Tijdens de meeting, die zowel in Los Angeles,, New York en San Francisco plaats zal vinden, moet de toekomst van de Oscars besproken worden. Het is niet bekend gemaakt wat er allemaal precies besproken zal worden, maar speculatie is er natuurlijk genoeg.

Zo zou het goed kunnen zijn dat er gesproken wordt over de toekomst van de Oscar-uitreiking. De show van Seth MacFarlanewerd met gemengde reacties ontvangen. Dat terwijl de Academy al enige jaren probeert een nieuwe draai te vinden voor de show.

Insiders vertellen Deadline dat het niet alleen daarover zal gaan, en dat de vergadering al lange tijd gepland staat. Het zal volgens Deadline dan ook niet specifiek over de show van MacFarlane gaan. Deadline schrijft verder dat ook de Academy nog bezig is met uitwerken van wat er allemaal besproken moet worden.

De meeting vindt volgens de uitnodiging van de Academy plaats op 4 mei.



NieuwsFilm

meest populair